Bindevevsmassasje

Bindevevs massasje er en teknikk som benyttes til å løse opp i bindevevet som sitter rundt muskulaturen.

Ved langvarig muskelspenninger kan bindevevet miste sin naturlige fleksibilitet og bli stramt med påfølgende nedsatt væskesirkulasjon. Stramt bindevev kan hindre muskulaturen i å gjenvinne sin naturlige form, og man vil gjerne føle at området kjennes stramt.
Bindevevsmassasje kan benyttes for å hjelpe muskulaturen å finne tilbake til sin naturlige form samt øke lymfe- og blodsirkulasjon.

Det er ikke nødvendigvis smertefullt, men snakk med massøren for å holde opplevelsen komfortabel. Når ditt fysiske stress avspennes, begynner kroppen din å føle seg mer energisk. Regn med at du kan føle deg noe sår etterpå!

Stikkord: massasje

Fysiorerapeut

En fysioterapeut arbeider forebyggende og terapeutisk med skader og sykdommer i muskel- og skjelettsystemet som gir smerter og/eller nedsatt funksjon. I fysioterapibehandlingen arbeides det med kropp og bevegelse for å fremme god helse hos pasienten

les mer

Laserbehandling

Laserbehandlingen hjelper kroppen til å redusere betennelse og smerte. Laserlyset tilfører det skadede området energi og stimulerer kroppens egne tilhelningsprosesser. Behandlingen er skånsom og passer for flere forskjellige medisinske tilstander.

les mer