Bindevevsmassasje

Bindevevs massasje er en teknikk som benyttes til å løse opp i bindevevet som sitter rundt muskulaturen.

Ved langvarig muskelspenninger kan bindevevet miste sin naturlige fleksibilitet og bli stramt med påfølgende nedsatt væskesirkulasjon. Stramt bindevev kan hindre muskulaturen i å gjenvinne sin naturlige form, og man vil gjerne føle at området kjennes stramt.
Bindevevsmassasje kan benyttes for å hjelpe muskulaturen å finne tilbake til sin naturlige form samt øke lymfe- og blodsirkulasjon.

Det er ikke nødvendigvis smertefullt, men snakk med massøren for å holde opplevelsen komfortabel. Når ditt fysiske stress avspennes, begynner kroppen din å føle seg mer energisk. Regn med at du kan føle deg noe sår etterpå!

Stikkord: massasje

Laserbehandling

Laserbehandlingen hjelper kroppen til å redusere betennelse og smerte. Laserlyset tilfører det skadede området energi og stimulerer kroppens egne tilhelningsprosesser. Behandlingen er skånsom og passer for flere forskjellige medisinske tilstander.

les mer

Gravidmassasje

Massasje er en skånsom behandlingsform som passer godt for gravide. Mange gravide opplever mer smerter og ubehag i kroppen under svangerskapet, spesielt i nakke, skuldre, rygg og setet.

les mer