Massasje

Massasje kan brukes til å løsne muskler som er spent av forskjellige årsaker. Ved akutte smerter spenner veldig ofte muskulaturen seg opp.

Dette er en del av kroppens forsvarsapparat for å beskytte «skadestedet» eller området som oppfattes som vondt. Hvis smerten vedvarer kan spente muskler også utvikle seg til en smerteproduserende faktor og det kan lønne seg å få løsnet på spenningene. Kiropraktoren vil ofte massere spesifikke muskler eller henvise til massør om det er er nødvendig.

Massasje

Gravidmassasje

Gravidmassasje

Massasje er en skånsom behandlingsform som passer godt for gravide. Mange gravide opplever mer smerter og ubehag i kroppen under svangerskapet, spesielt i nakke, skuldre, rygg og setet.

les mer

Lymfemassasje

Lymfemassasje er en myk og avslappende behandling. Det benyttes spesielle massasjeteknikker som øker transporten av lymfevæske og stimulerer aktiviteten i lymfesystemet.

les mer

Triggerpunktsmassasje

Ved de fleste muskelspenninger som gir smerter vil det finnes aktive og latente triggerpunkter i det aktuelle muskelsamspillet.

les mer

Koppingmassasje

Koppingsmassasje utføres med silikon kopper av ulik størrelse avhengig av hvilken kroppsdel som behandles.

les mer

Idrettsmassasje

Enten du ønsker å gjøre musklene dine klare for optimal fysisk ytelse, redusere restitusjonstid, eller helt enkelt komme fortere tilbake etter en god treningsøkt.

les mer

Bindevevsmassasje

Bindevevs massasje er en teknikk som benyttes til å løse opp i bindevevet som sitter rundt muskulaturen.

les mer