Leddmanipulasjon

Dette er teknikken hvor vi «knekker» på leddet. Her er det heldigvis ingenting som egentlig knekker.

På fagspråket heter det å manipulere et ledd, men leddkorreksjon og justering brukes ofte om hverandre. Den berømte knekkelyden kommer fra en hurtig seperasjon av leddflatene som forårsaker ut undertrykk i leddet. Dette frigjør noe gass i leddvæsken og som virker å bidra til lyden. Denne raske impulsen på leddet har som mål å opprette normal bevegelighet i et ledd som midlertidig har noen nedsatt bevegelighet eller endret funksjon. Behandlingen er som regel ikke smerteful, men vi har forståelse for at noen kan synes knekkelyden er ekkel eller kjenne seg nervøs for behandling. Si det til oss, så jobber vi sammen for et best mulig resultat.

Fysiorerapeut

En fysioterapeut arbeider forebyggende og terapeutisk med skader og sykdommer i muskel- og skjelettsystemet som gir smerter og/eller nedsatt funksjon. I fysioterapibehandlingen arbeides det med kropp og bevegelse for å fremme god helse hos pasienten

les mer

Laserbehandling

Laserbehandlingen hjelper kroppen til å redusere betennelse og smerte. Laserlyset tilfører det skadede området energi og stimulerer kroppens egne tilhelningsprosesser. Behandlingen er skånsom og passer for flere forskjellige medisinske tilstander.

les mer