Skulder og skuldersmerte

Skuldersmerter er en av de vanligste plagene vi ser. Skulderen er et komplisert ledd som skal kunne bevege seg så uhindret som mulig for at du skal kunne fungere optimalt i hverdagen. Overbelastninger, idrettskader, kontorarbeid og uheldige hendelser kan ofte føre til at de mange senene og slimposene i skulderen kan bli betente og plagsomme. Dette kan det være hjelpsomt å få undersøkt. 

Skuldersmerte definerer vi som smerte som oppleves i eller rundt skulder leddet, kragebenet eller mellom kragebenet og skulderbladet.  Dette er vanlige og utbredte plager, men tross dette er det ofte vanskelig å bli kvitt. Skulderleddet er komplisert med mange bevegelige strukturer som skal fungere i samspill med hverandre. Her er det greit å få veiledning i øvelser og behandling som passer din skulder og dine plager. Mobilisklinikken har inngående kunnskap og erfaring med diagnostisering av skulderplager, oppsett av øvelses program, manuell behandling og trykkbølgebehadling. 

Stikkord: Skuldersmerte

Hodepine og migrene

Hodepine er meget vanlig og kommer ofte uten åpenbar årsak. Hodepinen kan ofte ha nær tilknytning til muskel og skjelettsystemet gjennom nakksmerte og andre plager. Har du vondt i hodet kan både kiropaktor og massør være til hjelp.

les mer