Behandlinger

Du trenger faktisk ikke ha vondt for å søke hjelp hos kiropraktor. Murring, stivhet, en følelse av nedsatt funksjon eller svakhet kan være viktige tegn å lytte til. Dette er gjerne kroppens signaler om at noe er i ubalanse.

Behandlinger

Fysiorerapeut

En fysioterapeut arbeider forebyggende og terapeutisk med skader og sykdommer i muskel- og skjelettsystemet som gir smerter og/eller nedsatt funksjon. I fysioterapibehandlingen arbeides det med kropp og bevegelse for å fremme god helse hos pasienten

les mer

Laserbehandling

Laserbehandlingen hjelper kroppen til å redusere betennelse og smerte. Laserlyset tilfører det skadede området energi og stimulerer kroppens egne tilhelningsprosesser. Behandlingen er skånsom og passer for flere forskjellige medisinske tilstander.

les mer

Gravidmassasje

Massasje er en skånsom behandlingsform som passer godt for gravide. Mange gravide opplever mer smerter og ubehag i kroppen under svangerskapet, spesielt i nakke, skuldre, rygg og setet.

les mer

Lymfemassasje

Lymfemassasje er en myk og avslappende behandling. Det benyttes spesielle massasjeteknikker som øker transporten av lymfevæske og stimulerer aktiviteten i lymfesystemet.

les mer

Triggerpunktsmassasje

Ved de fleste muskelspenninger som gir smerter vil det finnes aktive og latente triggerpunkter i det aktuelle muskelsamspillet.

les mer

Koppingmassasje

Koppingsmassasje utføres med silikon kopper av ulik størrelse avhengig av hvilken kroppsdel som behandles.

les mer

Idrettsmassasje

Enten du ønsker å gjøre musklene dine klare for optimal fysisk ytelse, redusere restitusjonstid, eller helt enkelt komme fortere tilbake etter en god treningsøkt.

les mer

Bindevevsmassasje

Bindevevs massasje er en teknikk som benyttes til å løse opp i bindevevet som sitter rundt muskulaturen.

les mer

Nålebehandling / dry needling

Innenfor muskel og skjelett behadling brukes nåler til å behandle smerter fra triggerpunkt ved å sette en tynn nål enten i selve muskelen eller superficielt over det bestemte triggerpunktet.

les mer

Massasje-arkiv

Massasje kan brukes til å løsne muskler som er spent av forskjellige årsaker. Ved akutte smerter spenner veldig ofte muskulaturen seg opp.

les mer

Traksjonsbehandling

Behandlingsteknikk hvor to leddflater trekkes rolig fra hverandre for å løsne spenninger i ledd, nakke og rygg.

les mer

Kiropraktikk-arkiv

Kiropraktoren har sitt virke innen diagnostikk, behandling og forebygging av feilfunksjoner i bevegelsesapparatet.

les mer

Mobilisering

Leddmobilisering har som mål å opprette normal eller bedret smertefri bevegelighet i et stivt eller vondt ledd eller område.

les mer

Leddmanipulasjon

Dette er teknikken hvor vi «knekker» på leddet. Her er det heldigvis ingenting som egentlig knekker.

les mer